Двохпаливний генератор газ-бензин Konner&Sohnen KS 4000iEG S

101323-107

Новий товар


47 299 грн

-4 300 грн

42 999 грн В наявності

Зменшена ціна!

З цим товаром ви можете ознайомитися в нашому магазині-шоурумі
за адресою: м Київ, вул. Миколи Трублаїні, 2.

Доставка*
  • Самовивіз
  • Доставка кур'єром за 5 годин
  • Експрес доставка по Україні
Гарантія
  • 100% гарантія від прізводітелей
  • Безпечна покупка 14 днів повернення або обмін
  • Сервісний центр від магазину
Оплата
  • Безготівковий розрахунок
  • Готівковий розрахунок
Далі
Генератор...
Генератор инверторный Konner&Sohner KS 8100iEG 54 999 грн
Попередній
Генератор Hyundai...
Генератор Hyundai HHY 3000 FG 11 757 грн

Генератор Konner&Sohnen KS 4000iEG S

Модель гібридного генератора Konner&Sohnen KS 4000iEG S забезпечена двигуном з номінальною потужністю 3,5 кВт, який працює на двох видах палива: бензині і газі (пропан-бутан, природному газі).
Призначений для побутового застосування як запасне або аварійне джерело енергії.

Компактна инверторная мініелектростанція Konner & Sohnen KS 4000iEG S - портативний прилад з мікропроцесора, що виробляє електрику максимально високої якості без перепадів. Працює від 4-тактового бензинового двигуна.

Паливний бак генератора Konner&Sohnen KS 4000iEG S об'ємом 12,5 літрів. Для перемикання з одного виду палива на інший всього лише потрібно зупинити генератор і перемкнути заслінку в режим для потрібного виду палива.

Konner&Sohnen KS 4000iEG S виготовлений на спеціалізованому заводі в Німеччині. Завод оснащений лінією виробництва генераторів з використанням сучасних технологій з високими вимогами до якості.

Має компактні розміри: 620x440x510 мм. Вага: 40 кг.

Особливості моделі

Двигун

Модель укомплектована оригінальним чотиритактним мотором KS 240i від виробника - Konner&Sohnen. Запускається вручну або за допомогою електричного пуску.

Деталі двигуна виконані з якісних твердих сплавів, що гарантує надійність і довговічність роботи апарату.

Працює на бензині і газі, для перемикання з одного виду палива на інший всього лише потрібно зупинити генератор і перемкнути заслінку в режим для потрібного виду палива. При цьому ККД двигуна, кількість обертів на хвилину, стабільність напруги зберігаються.

Шумоізоляція корпус

Konner&Sohner KS 4000iEG S поміщений в суцільний пластиковий ударостійкий корпус з вбудованою ручкою для зручності перенесення. Корпус надійно захищає генератор від перепадів температури і вологості, так що апарат працює без збоїв і в суху спеку, і в скрипучий мороз, і при осінній мряці.

Альтернатор

Konner&Sohnen KS 4000iEG S оснащений синхронним альтернатором.

Він здатний витримувати змінні навантаження великої амплітуди, при цьому виробляючи стабільну вихідну напругу (коливання в межах ≤1,0%). Висока якість матеріалу обмотки - 100% мідь, забезпечує довговічність генератора.

Панель управління

Функціональна панель обладнана необхідними індикаторами для повноти інформації про роботу генератора, а також аварійною системою виключення. Тут же знаходяться 2 шт розеток змінного струму (16А), лічильник мотогодин, роз’єм для паралельного підключення генераторів.

Переваги генератора

Основна перевага газового генератора Konner&Sohnen KS 4000iEG S це:

  • Дешеве паливо у вигляді природного або скрапленого газу в порівнянні з бензиновими або дизельними генераторними установками.
  • Генератор Konner&Sohnen KS 4000iEG S, якщо він працює на газу, його не потрібно дозаправляти. Досить один раз підключити до газової магістралі, і згадувати про нього тільки в моменти, коли потрібно виконати технічне обслуговування.
  • Великий ... Ні, дуже великий ресурс двигуна, який становить 10-15 тис. мотогодин.

Мобільний джерело змінного струму

Генератор Konner&Sohnen KS 4000iEG S призначається для побутового застосування в ролі резервного джерела електроенергії, якщо стаціонарна електромережа пошкоджена або недоступна.

Ідеальний для тимчасової подачі електроенергії на дачі, в заміському будинку, в польових умовах, наприклад, на рибалці або полюванні. Може використовуватися будівельними бригадами. Завдяки виходу з постійним струмом, може використовуватися для зарядки акумуляторів.

Може працювати на балонному, зрідженому газі або бензині.

Портативність

Ви можете вільно перевозити його і переносити за місцем установки завдяки скромним габаритам і невеликій вазі. Маса апарату з порожнім баком - всього 40 кг.

Інверторний блок

Наявність инверторной плати з використанням випрямляча, перетворювача і цифрового мікропроцесора забезпечує якісне згладжування коливань і стабілізацію електричного струму. За рахунок цього вихідна напруга стабільно протягом усього часу роботи, виключені перепади і випадкові відключення. Підключення чутливі прилади в цілковитій безпеці, а освітлення з живленням від такого генератора світить рівно, без мерехтінь.

Економність

У генератора Konner&Sohnen KS 4000iEG S, завдяки двопаливного режиму, знижується витрата палива в 2-3 рази, в порівнянні з дизельними аналогами.

Простота використання

Генератор не вимагає підвищеної безпеки (крім умов експлуатації, описаних в його тех. документації), він простий в експлуатації.

Надійність

Всі деталі генератора Konner&Sohnen KS 4000iEG S оригінальні, зібрані на заводі Konner&Sohnen з дотриманням високих стандартів якості виробника. Якість збірки і відповідність міжнародним стандартам підтверджено сертифікатом якості.

Всепогодність

Тести показують, що генератор однаково стабільно працює як при низькій (до -30 С), так і при високих температурах повітря при будь-якому рівні вологості.

Безпека

Усі, що проводять струм, деталі агрегату ізольовані, їх зіткнення з зовнішніми панелями або рамою виключено, тому навіть при включеному двигуні торкання до генератора для Вас абсолютно безпечно. Заземлення захистить Вас від удару струмом, а система датчиків і запобіжників забезпечить безпечне відключення апарату при перегріванні або підвищенні напруги понад встановлених норм.

Низький рівень шуму

Завдяки сучасним двигунам, рівень шуму агрегату досягає до 66 дБ навіть при роботі на бензині. У режимі роботи на газі апарат працює набагато тихіше. Якість та оригінальність генератора підтверджуються технічним паспортом виробу і офіційною гарантією від виробника.

Ви хочете придбати генератор, але не впевнені у виборі моделі?

Зателефонуйте нам! Ми підберемо модель електрогенератора конкретно під Ваші завдання і потреби!

Тип палива бензин/газ
Варіант виконання У кожусі
Максимальна потужність (кВт) 4
Номінальна потужність (кВт) 3,5
Тип альтернатора Синхронний
Кількість фаз Однофазний
Напруга 230 В
Частота 50 Гц
АВР (автоматичне введення резерву) Ні
Система охолодження Повітряна
Лічильник мотогодин Так
Тип запуску Ручний/Електростарт
Об'єм паливного бака (л) 12.5
Тип двигуна 4-х тактний OHV
Двигун KS 240i
Об'єм масляного картера, (л) 0,6
Рівень шуму, дБА 66
Наявність АКБ Так
AVR (автоматичний регулятор напруги) Ні
Ступінь захисту IP23
Вихід 12 В Ні
Висота, мм 510
Глибина, мм 620
Ширина, мм 440
Країна-виробник Німеччина
Вага (кг) 40
Гарантія, міс 24
Написати свій відгук
Двохпаливний генератор газ-бензин Konner&Sohnen KS 4000iEG S

Двохпаливний генератор газ-бензин Konner&Sohnen KS 4000iEG S

3,5/4 кВт, Інверторний, Газ/Бензин, Бак: 12,5 л, Ручний/електростарт, Гарантія: 24 міс., Німеччина

Написати свій відгук
Зателефонуйте нам і отримаєте БЕЗКОШТОВНУ консультацію: Потрібна консультація і допомога експерта? (044) 357-41-10, (067) 463-85-86, (050) 404-58-49, (093) 170-17-06
Двохпаливний генератор газ-бензин Konner&Sohnen KS 4000iEG S Хочете? 42 999 грн Доставка по всій Україні. Монтаж і обслуговування.

Товари зі схожими параметрами:

інші товари цієї ж категорії:

Інші товари того ж виробника: