Двохпаливний генератор газ-бензин Senci SC 12000 E (D)

101374-47

Новий товар


38 900 грн В наявності

З цим товаром ви можете ознайомитися в нашому магазині-шоурумі
за адресою: м Київ, вул. Миколи Трублаїні, 2.

Доставка*
  • Самовивіз
  • Доставка кур'єром за 5 годин
  • Експрес доставка по Україні
Гарантія
  • 100% гарантія від прізводітелей
  • Безпечна покупка 14 днів повернення або обмін
  • Сервісний центр від магазину
Оплата
  • Безготівковий розрахунок
  • Готівковий розрахунок
Далі
Двухтопливный...
Двухтопливный генератор газ-бензин Senci SC 4000 E (D) 20 750 грн
Попередній
Генератор Hyundai...
Генератор Hyundai HHY 3000 FG 11 757 грн

Генератор Senci SC 12000 E (D)

Модель гібридного генератора Senci SC 12000 E (D) забезпечена двигуном з номінальною потужністю 7,2 кВт, який працює на двох видах палива: бензині і газі (пропан-бутан, природному газі).
Призначений для побутового застосування як запасне або аварійне джерело енергії.

Паливний бак генератора Senci SC 12000 E (D) об'ємом 25 літрів. Витрата палива при цьому складає: бензин 2,8 л/год. Для перемикання з одного виду палива на інший всього лише потрібно зупинити генератор і перемкнути заслінку в режим для потрібного виду палива.

Senci SC 12000 E (D) виготовлений на спеціалізованому заводі в Китаї. Завод оснащений лінією виробництва генераторів з використанням сучасних технологій з високими вимогами до якості.

Має компактні розміри: 725х555х610 мм. Вага: 106 кг.

Особливості моделі

Двигун

Модель укомплектована оригінальним чотиритактним мотором SC460L від Senci. Запускається вручну або за допомогою електричного пуску.

Деталі двигуна виконані з якісних твердих сплавів, що гарантує надійність і довговічність роботи апарату.

Працює на бензині і газі, для перемикання з одного виду палива на інший всього лише потрібно зупинити генератор і перемкнути заслінку в режим для потрібного виду палива. При цьому ККД двигуна, кількість обертів на хвилину, стабільність напруги зберігаються.

Рама

Міцна металева рама надає генератору стійкості на будь-яких поверхнях, забезпечує робочим деталям захист від випадкових ушкоджень при транспортуванні або установці. Рама витримує великі навантаження, не гнеться і не деформується, полегшує перенесення апарату.

Для зручності транспортування на рамі встановлені колеса та ручки, тому ви легко зможете переміщати генератор навіть поодинці.

Альтернатор

Senci SC 12000 E (D) оснащений синхронним альтернатором.

Він здатний витримувати змінні навантаження великої амплітуди, при цьому виробляючи стабільну вихідну напругу (коливання в межах ≤1,0%). Висока якість матеріалу обмотки - 100% мідь, забезпечує довговічність генератора.

Панель управління

Функціональна панель обладнана необхідними індикаторами для повноти інформації про роботу генератора, а також аварійною системою виключення. Тут же знаходяться розетки змінного струму, лічильник мотогодин, вольтметр.

Переваги генератора

Основна перевага газового генератора Senci SC 12000 E (D) це:

  • Дешеве паливо у вигляді природного або скрапленого газу в порівнянні з бензиновими або дизельними генераторними установками.
  • Генератор Senci SC 12000 E (D), якщо він працює на газу, його не потрібно дозаправляти. Досить один раз підключити до газової магістралі, і згадувати про нього тільки в моменти, коли потрібно виконати технічне обслуговування.
  • Великий ... Ні, дуже великий ресурс двигуна, який становить 10-15 тис. мотогодин.

Мобільний джерело змінного струму

Генератор Senci SC 12000 E (D) призначається для побутового застосування в ролі резервного джерела електроенергії, якщо стаціонарна електромережа пошкоджена або недоступна.

Ідеальний для тимчасової подачі електроенергії на дачі, в заміському будинку, в польових умовах, наприклад, на рибалці або полюванні. Може використовуватися будівельними бригадами. 

Може працювати на балонному, зрідженому газі або бензині.

Економність

У генератора Senci SC 12000 E (D), завдяки двопаливного режиму, знижується витрата палива в 2-3 рази, в порівнянні з дизельними аналогами.

Простота використання

Генератор не вимагає підвищеної безпеки (крім умов експлуатації, описаних в його тех. документації), він простий в експлуатації.

Надійність

Всі деталі генератора Senci SC 12000 E (D) оригінальні, зібрані на заводі Senci з дотриманням високих стандартів якості виробника. Якість збірки і відповідність міжнародним стандартам підтверджено сертифікатом якості.

Всепогодність

Тести показують, що генератор однаково стабільно працює як при низькій (до -30 С), так і при високих температурах повітря при будь-якому рівні вологості.

Безпека

Усі, що проводять струм, деталі агрегату ізольовані, їх зіткнення з зовнішніми панелями або рамою виключено, тому навіть при включеному двигуні торкання до генератора для Вас абсолютно безпечно. Заземлення захистить Вас від удару струмом, а система датчиків і запобіжників забезпечить безпечне відключення апарату при перегріванні або підвищенні напруги понад встановлених норм.

Низький рівень шуму

Завдяки сучасним двигунам, у режимі роботи на газі апарат працює набагато тихіше. Якість та оригінальність генератора підтверджуються технічним паспортом виробу і офіційною гарантією від виробника.

Ви хочете придбати генератор, але не впевнені у виборі моделі?

Зателефонуйте нам! Ми підберемо модель електрогенератора конкретно під Ваші завдання і потреби!

Тип палива бензин/газ
Варіант виконання Без кожуха
Максимальна потужність (кВт) 7,8
Номінальна потужність (кВт) 7,2
Тип альтернатора Синхронний
Кількість фаз Однофазний
Напруга 230 В
Частота 50 Гц
АВР (автоматичне введення резерву) Ні
Система охолодження Повітряна
Лічильник мотогодин Так
Тип запуску Ручний/Електростарт
Об'єм паливного бака (л) 25
Витрата палива (л/год) 2,8
Час безперервної роботи (година) 9
Тип двигуна 4-х тактний OHV
Двигун Senci SC460L
Частота обертання (об/хв) 3600
Наявність АКБ Так
Ступінь захисту IP23
Висота, мм 610
Глибина, мм 725
Ширина, мм 555
Країна-виробник Китай
Вага (кг) 106
Гарантія, міс 12
Написати свій відгук
Двохпаливний генератор газ-бензин Senci SC 12000 E (D)

Двохпаливний генератор газ-бензин Senci SC 12000 E (D)

8/8,5 (7,2/7,8) кВт, 230 В, Бак: 24 л, Газ/Бензин, Ручний/Електростарт, Гарантія: 12 міс., Китай

Написати свій відгук
Зателефонуйте нам і отримаєте БЕЗКОШТОВНУ консультацію: Потрібна консультація і допомога експерта? (044) 357-41-10, (067) 463-85-86, (050) 404-58-49, (093) 170-17-06
Двохпаливний генератор газ-бензин Senci SC 12000 E (D) Хочете? 38 900 грн Доставка по всій Україні. Монтаж і обслуговування.

Товари зі схожими параметрами:

інші товари цієї ж категорії:

Інші товари того ж виробника: