Генератор бензиновий інверторний Weekender GS2200i

101339-14

Новий товар


19 655 грн В наявності

З цим товаром ви можете ознайомитися в нашому магазині-шоурумі
за адресою: м Київ, вул. Миколи Трублаїні, 2.

Доставка*
  • Самовивіз
  • Доставка кур'єром за 5 годин
  • Експрес доставка по Україні
Гарантія
  • 100% гарантія від прізводітелей
  • Безпечна покупка 14 днів повернення або обмін
  • Сервісний центр від магазину
Оплата
  • Безготівковий розрахунок
  • Готівковий розрахунок
Далі
Генератор...
Генератор бензиновый инверторный Tekhmann TGG-i38 ES 20 833 грн
Попередній
Генератор...
Генератор бензиновый инверторный Briggs & Stratton P2000 24 290 грн

Генератор  Weekender GS2200i

Компактна інвенторная мініелектростанція Weekender GS2200i - портативний прилад з мікропроцесором, що виробляє електрику максимально високої якості без перепадів. Працює від 4-тактового бензинового двигуна. Номінальна потужність - 2 кВт.

Призначений для побутового застосування як автономне джерело енергії в похідних умовах або резервний генератор при короткочасних неполадках в основній електромережі. Незамінний для любителів походів, риболовлі та полювання. Стане в нагоді він і на дачі або в звичайній квартирі при тимчасовому відключенні електрики.

Здатний працювати до 11 годин без перерви.

Weekender GS2200i оснащений синхронним альтернатором.

Стабільно працює в холоді і на спеці, може бути використаний для електроживлення і підзарядки високочутливої техніки, наприклад, ноутбука або смартфона, без використання стабілізатора, чутливої автоматики що часто застосовується на котлах.

Weekender GS2200i виготовлений на спеціалізованому заводі в США. До всієї виробленої заводом техніки застосовуються міжнародні стандарти якості та безпеки, тому при покупці цього генератора ви можете бути впевнені, що він зійшов з сучасної високоточної виробничої лінії і пройшов тестування якості та ефективності згідно всіх міжнародних сертифікатів.


Генератор відрізняють компактні розміри 457х525х282 і мала вага.

Особливості моделі

ÐнвеÑÑоÑнÑй генеÑаÑÐ¾Ñ Weekender GS2200i

Двигун

Модель укомплектована оригінальним  чотиритактним мотором від Weekender з повітряним охолодженням потужністю в 2 кВт і частотою обертання 3000 оборотів в хвилину.

Мотор працює на звичайному бензині і запускається вручну.

Інноваційна камера згоряння дозволяє використовувати паливо максимально ефективно, тому витрата палива значно нижче, ніж у звичайних бензинових аналогів: всього 0,4 літри на годину роботи.

Деталі двигуна виконані з якісних твердих сплавів, що гарантує надійність і довговічність роботи апарату.

ÐнвеÑÑоÑнÑй генеÑаÑÐ¾Ñ Weekender GS2200i

Шумоізоляція корпус

Weekender GS2200i укладений в суцільний пластиковий ударостійкий корпус з вбудованою ручкою для зручності перенесення. Корпус надійно захищає генератор від перепадів температури і вологості, так що апарат працює без збоїв і в суху спеку (+40), і в скрипучий мороз (до - 30), і при осінній мряці.

Низький рівень шуму. Конструкція суцільного корпусу значно знижує шум від роботи компактний генератор Weekender GS2200i практично безшумний (до 59 дб при повному навантаженні), що особливо важливо при роботі поруч з житловими приміщеннями.

Інверторний блок

Наявність інверторної плати з використанням випрямляча, перетворювача і цифрового мікропроцесора забезпечує якісне згладжування коливань і стабілізацію електричного струму. За рахунок цього вихідна напруга стабільна протягом усього часу роботи, виключені перепади і випадкові відключення. Підключення чутливі прилади в цілковитій безпеці, а освітлення з живленням від такого генератора світить рівно, без мерехтінь.

Переваги генератора

Інверторний генератор Weekender GS2200i відноситься до нового покоління джерел живлення: він економніший, легший, надійніший і "розумніший" більшості своїх аналогів.

Портативність. Генератор значно компактніше звичайних бензинових генераторів тієї ж потужності - в 1,5-2 рази легше і менше. Він легко переноситься вручну і може поміститися в рюкзаку, вміщається в багажник легкового авто.

Економічність. Виробник домігся високої ефективності згоряння палива: витрата бензину в даній моделі - всього 0,4 літрів на годину. Економити паливо дозволяє і спеціальний економ-режим (електронне регулювання обертів двигуна при низькому навантаженні).

Апарат автоматично підлаштовується під необхідний рівень навантаження і виробляє кількість енергії, необхідне саме зараз для підключеної техніки. Так двигун може безперервно працювати без дозаправки до 11 годин.

Ефективність. Інверторний блок забезпечує найвищу якість струму і абсолютну стабільність напруги. Максимальна потужність інверторного генератора Weekender GS2200i становить 2,2 кВт.

При побутовому використанні дана модель може живити будь-яке домашнє або похідне обладнання, від холодильника або телевізора до котла опалення з електричним керуванням.

При промисловому використанні дана модель може живити будь необхідне обладнання, включаючи зварювальні агрегати.

Всепогодність. Генератор однаково ефективний при низьких і високих температурах (від -30 до +40) при будь-якому рівні вологості. Оскільки корпус має високий ступінь ізоляції, генератор може працювати на відкритих просторах без навісу.

Надійність. Всі деталі генератора GS2200i оригінальні, зібрані на заводі Weekender з дотриманням високих стандартів якості виробника. Якість збірки і відповідність міжнародним стандартам підтверджено сертифікатом якості.

Безпечність. Ударостійкий пластиковий корпус надійно ізолює всі робочі вузли, які проводять струм, ви повністю захищені від удару струмом при зіткненні з його поверхнями. Електронна система повністю керує всіма робочими процесами і здатна миттєво відреагувати на перевантаження апарату або його перегрів. Кожен вихід струму захищений індивідуальними запобіжниками.

Якість та оригінальність генератора гарантовані: їх підтверджує технічний паспорт апарату і офіційна гарантія від виробника.

Ви хочете придбати генератор, але не впевнені у виборі моделі?

Зателефонуйте нам! Ми підберемо модель міні-електростанції конкретно під ваші завдання!

Тип палива бензин
Варіант виконання У кожусі
Максимальна потужність (кВт) 2,2
Номінальна потужність (кВт) 2
Тип альтернатора Синхронний
Кількість фаз Однофазний
Напруга 220 В
Частота 50 Гц
АВР (автоматичне введення резерву) Ні
Система охолодження Повітряна
Лічильник мотогодин Ні
Тип запуску Ручний старт
Об'єм паливного бака (л) 4,1
Витрата палива (л/год) 0,38
Час безперервної роботи (година) 10
Тип двигуна 4-х тактний OHV
Частота обертання (об/хв) 3000
Об'єм масляного картера, (л) 2
Рівень шуму, дБА 59
Наявність АКБ Ні
AVR (автоматичний регулятор напруги) Ні
Ступінь захисту IP54
Вихід 12 В Так
Висота, мм 457
Глибина, мм 525
Ширина, мм 282
Країна-виробник США
Вага (кг) 19
Гарантія, міс 24
Написати свій відгук
Генератор бензиновий інверторний Weekender GS2200i

Генератор бензиновий інверторний Weekender GS2200i

2 / 2,2 кВт, 220 В, Витрата: 0,4 л / год, Бак: 4,1 л, Бензин, Ручний старт, Інверторний тип, Гарантія: 24 міс., США

Написати свій відгук
Зателефонуйте нам і отримаєте БЕЗКОШТОВНУ консультацію: Потрібна консультація і допомога експерта? (044) 357-41-10, (067) 463-85-86, (050) 404-58-49, (093) 170-17-06
Генератор бензиновий інверторний Weekender GS2200i Хочете? 19 655 грн Доставка по всій Україні. Монтаж і обслуговування.

Товари зі схожими параметрами:

інші товари цієї ж категорії:

Інші товари того ж виробника: