Генератор бензиновий інверторний Honda EU 10 IT1

101317-14

Новий товар


56 480 грн В наявності

З цим товаром ви можете ознайомитися в нашому магазині-шоурумі
за адресою: м Київ, вул. Миколи Трублаїні, 2.

Доставка*
  • Самовивіз
  • Доставка кур'єром за 5 годин
  • Експрес доставка по Україні
Гарантія
  • 100% гарантія від прізводітелей
  • Безпечна покупка 14 днів повернення або обмін
  • Сервісний центр від магазину
Оплата
  • Безготівковий розрахунок
  • Готівковий розрахунок
Далі
Генератор...
Генератор бензиновый инверторный Honda EU 65 IS G 88 000 грн
Попередній
Генератор...
Генератор бензиновый инверторный Briggs & Stratton P2000 24 290 грн

Генератор інверторний Honda EU 10 IT1

Компактна інвенторная мініелектростанція Honda EU 10 IT1 - портативний прилад з мікропроцесором, що виробляє електрику максимально високої якості без перепадів. Працює від 4-тактового бензинового двигуна. Номінальна потужність - 0,9 кВт.

Призначений для побутового застосування як автономне джерело енергії в похідних умовах або резервний генератор при короткочасних неполадках в основній електромережі. Незамінний для любителів походів, риболовлі та полювання. Стане в нагоді він і на дачі або в звичайній квартирі при тимчасовому відключенні електрики.

Здатний працювати до 3,5 годин без перерви.

Honda EU 10 IT1 оснащений синхронним альтернатором.

Стабільно працює в холоді і на спеці, може бути використаний для електроживлення і підзарядки високочутливої техніки, наприклад, ноутбука або смартфона, без використання стабілізатора, чутливої автоматики що часто застосовується на котлах.

Honda EU 10 IT1 виготовлений на спеціалізованому заводі в Японії. До всієї виробленої заводом техніки застосовуються міжнародні стандарти якості та безпеки, тому при покупці цього генератора ви можете бути впевнені, що він зійшов з сучасної високоточної виробничої лінії і пройшов тестування якості та ефективності згідно всіх міжнародних сертифікатів.


Генератор відрізняють компактні розміри: 451x242x345 мм. і мала вага - 13 кг.

Особливості моделі:

Двигун

Модель укомплектована оригінальним  чотиритактним мотором від Honda з повітряним охолодженням потужністю в 1 кВт і частотою обертання 1500 оборотів в хвилину.

Мотор працює на звичайному бензині і запускається ручним стартером.

Інноваційна камера згоряння дозволяє використовувати паливо максимально ефективно, тому витрата палива значно нижче, ніж у звичайних бензинових аналогів: всього 0,6 літрів на годину роботи.

Деталі двигуна виконані з якісних твердих сплавів, що гарантує надійність і довговічність роботи апарату.

Шумоізоляція корпус

Honda EU 10 IT1 укладений в суцільний пластиковий ударостійкий корпус з вбудованою ручкою для зручності перенесення. Корпус надійно захищає генератор від перепадів температури і вологості, так що апарат працює без збоїв і в суху спеку (+40), і в скрипучий мороз (до - 30), і при осінній мряці.

Низький рівень шуму. Конструкція суцільного корпусу значно знижує шум від роботи компактний генератор Honda EU 10 IT1 практично безшумний (до 57 дб при повному навантаженні), що особливо важливо при роботі поруч з житловими приміщеннями.

альтернатор до 16 квт.jpg

Альтернатор

Honda EU 10 IT1 оснащений синхронним альтернатором.

Він здатний витримувати змінні навантаження великої амплітуди, при цьому виробляючи стабільну вихідну напругу (коливання в межах ≤1,0%).

Висока якість матеріалу обмотки - 100% мідь, сплав забезпечує довговічність генератора.

Панель управління

Проста і інтуїтивно зрозуміла панель управління оснащена системою запалювання, ручним стартером, дисплеєм з показниками сили струму і напруги, рівня палива, перемикачем для економ-режиму. Панель укомплектована 1 розеткою змінного струму 220В, 16А, з індивідуальними запобіжниками для кожної, і виходом постійного струму 12В.

Переваги генератора:

Інверторний генератор Honda EU 10 IT1 відноситься до нового покоління джерел живлення: він економніший, легший, надійніший і "розумніший" більшості своїх аналогів.

Інверторний блок. Наявність інверторної плати з використанням випрямляча, перетворювача і цифрового мікропроцесора забезпечує якісне згладжування коливань і стабілізацію електричного струму. За рахунок цього вихідна напруга стабільна протягом усього часу роботи, виключені перепади і випадкові відключення. Підключення чутливі прилади в цілковитій безпеці, а освітлення з живленням від такого генератора світить рівно, без мерехтінь.

Портативність. Генератор значно компактніше звичайних бензинових генераторів тієї ж потужності - в 1,5-2 рази легше і менше. Він легко переноситься вручну і може поміститися в рюкзаку, вміщається в багажник легкового авто.

Економічність. Виробник домігся високої ефективності згоряння палива: витрата бензину в даній моделі - всього 0,6 літрів на годину. Економити паливо дозволяє і спеціальний економ-режим (електронне регулювання обертів двигуна при низькому навантаженні).

Апарат автоматично підлаштовується під необхідний рівень навантаження і виробляє кількість енергії, необхідне саме зараз для підключеної техніки. Так двигун може безперервно працювати без дозаправки до 3,5 годин.

Ефективність. Інверторний блок забезпечує найвищу якість струму і абсолютну стабільність напруги. Максимальна потужність інверторного генератора Honda EU 10 IT1 становить 1 кВт.

При побутовому використанні дана модель може живити будь-яке домашнє або похідне обладнання, від холодильника або телевізора до котла опалення з електричним керуванням.

Всепогодність. Генератор однаково ефективний при низьких і високих температурах (від -30 до +40) при будь-якому рівні вологості. Оскільки корпус має високий ступінь ізоляції, генератор може працювати на відкритих просторах без навісу.

Надійність. Всі деталі генератора Honda EU 10 IT1 оригінальні, зібрані на заводі Honda з дотриманням високих стандартів якості виробника. Якість збірки і відповідність міжнародним стандартам підтверджено сертифікатом якості.

Безпечність. Ударостійкий пластиковий корпус надійно ізолює всі робочі вузли, які проводять струм, ви повністю захищені від удару струмом при зіткненні з його поверхнями. Електронна система повністю керує всіма робочими процесами і здатна миттєво відреагувати на перевантаження апарату або його перегрів. Кожен вихід струму захищений індивідуальними запобіжниками.

Якість та оригінальність генератора гарантовані: їх підтверджує технічний паспорт апарату і офіційна гарантія від виробника.

Тип палива бензин
Варіант виконання У кожусі
Максимальна потужність (кВт) 1
Номінальна потужність (кВт) 0,9
Тип альтернатора Синхронний
Кількість фаз Однофазний
Напруга 220 В
Частота 50 Гц
АВР (автоматичне введення резерву) Ні
Система охолодження Повітряна
Лічильник мотогодин Ні
Тип запуску Ручний старт
Об'єм паливного бака (л) 2,1
Витрата палива (л/год) 0,6
Час безперервної роботи (година) 3,5
Тип двигуна 4-х тактний OHV
Двигун Honda GXH50
Частота обертання (об/хв) 1500
Об'єм масляного картера, (л) 0,25
Рівень шуму, дБА 57
Наявність АКБ Ні
AVR (автоматичний регулятор напруги) Ні
Ступінь захисту IP54
Вихід 12 В Ні
Висота, мм 379
Глибина, мм 451
Ширина, мм 242
Країна-виробник Японія
Вага (кг) 13
Гарантія, міс 24
Написати свій відгук
Генератор бензиновий інверторний Honda EU 10 IT1

Генератор бензиновий інверторний Honda EU 10 IT1

0,9 / 1 кВт, 220 В, Витрата: 0,6 л / год, Бак: 2,1 л, Бензин, Ручний старт, Інверторний тип, Гарантія: 12 міс., Японія

Написати свій відгук
Зателефонуйте нам і отримаєте БЕЗКОШТОВНУ консультацію: Потрібна консультація і допомога експерта? (044) 357-41-10, (067) 463-85-86, (050) 404-58-49, (093) 170-17-06
Генератор бензиновий інверторний Honda EU 10 IT1 Хочете? 56 480 грн Доставка по всій Україні. Монтаж і обслуговування.

Товари зі схожими параметрами:

інші товари цієї ж категорії:

Інші товари того ж виробника: