Генератор інверторний бензиновий Genergy Creta ATS

101419-13

Новий товар


65 490 грн В наявності

З цим товаром ви можете ознайомитися в нашому магазині-шоурумі
за адресою: м Київ, вул. Миколи Трублаїні, 2.

Доставка*
  • Самовивіз
  • Доставка кур'єром за 5 годин
  • Експрес доставка по Україні
Гарантія
  • 100% гарантія від прізводітелей
  • Безпечна покупка 14 днів повернення або обмін
  • Сервісний центр від магазину
Оплата
  • Безготівковий розрахунок
  • Готівковий розрахунок
Далі
Генератор...
Генератор бензиновый инверторный Hyundai HHY 10000Si 49 810 грн
Попередній
Генератор...
Генератор бензиновый инверторный Briggs & Stratton P2000 24 290 грн

Генератор інверторний Genergy Creta ATS

Компактна інверторна мініелектростанція Genergy Creta ATS - портативний прилад з мікропроцесором, що виробляє електрику максимально високої якості без перепадів. Працює від 4-тактового бензинового двигуна. Номінальна потужність - 7,2 кВт.

Призначений для професійної інтенсивної експлуатації як альтернативне джерело живлення там, де електромережа не витримує великих навантажень або часті тимчасові відключення та перепади енергії. Може використовуватись як джерело живлення для зварювальних апаратів, тому ідеально підійде для будівельних та монтажних бригад, у майстернях.

Здатний працювати до 10,8 годин без перерви.

Стабільно працює в холоді і в спеку, може бути використаний для електроживлення і підзарядки високочутливої техніки, наприклад, ноутбука або смартфона, без використання стабілізатора, чутливої автоматики часто застосовуємої на котлах.

Genergy Creta ATS виготовлений на спеціалізованому заводі в Іспанії. До всієї виробленої заводом техніці застосовуються міжнародні стандарти якості та безпеки, тому при покупці цього генератора ви можете бути впевнені, що він зійшов з сучасної високоточної виробничої лінії і пройшов тестування якості та ефективності згідно всіх міжнародних сертифікатів.

Генератор відрізняють компактні розміри: 634х545х566 мм і мала вага - 70 кг.

Двигун

Модель укомплектована чотиритактним мотором SGB460PRO EURO V від Genergy з повітряним охолодженням максимальною потужністю 7,5 кВт.
Мотор працює на звичайному бензині і запускається вручну за допомогою електричного або автоматичного пуску.
Інноваційна камера згоряння дозволяє використовувати паливо максимально ефективно, тому витрата палива значно нижче, ніж у звичайних бензинових аналогів.
Деталі двигуна виконані з якісних твердих сплавів, що гарантує надійність і довговічність роботи апарату.

Рама

В основі конструкції лежить трубчаста рама, яка забезпечує захист агрегату генератора, зручне перенесення і просту установку на будь-яку поверхню, в тому числі й нерівну.

Панель управління

Проста і інтуїтивно зрозуміла панель управління оснащена системою запалювання, ручним стартером, перемикачем для економ-режиму. Панель укомплектована розетками змінного струму 230В, 2 шт. - 16А та 1 шт. - 32 А, з індивідуальними запобіжником.

Низький рівень шуму

Конструкція суцільного корпусу значно знижує шум від роботи - компактний генератор Genergy Creta ATS практично безшумний (до 97 дб при повному навантаженні), що особливо важливо при роботі поруч з житловими приміщеннями.

Переваги генератора.

Інверторний генератор Genergy Creta ATS відноситься до нового покоління джерел живлення: він економніше, легше, надійніше і "розумніший" більшості своїх аналогів.

Інверторний блок.

Наявність инверторной плати з використанням випрямляча, перетворювача і цифрового мікропроцесора забезпечує якісне згладжування коливань і стабілізацію електричного струму. За рахунок цього вихідна напруга стабільна протягом усього часу роботи, виключені перепади і випадкові відключення. Підключенні чутливі прилади в цілковитій безпеці, а освітлення з живленням від такого генератора світить рівно, без мерехтінь.

Портативність.

Генератор значно компактніше звичайних бензинових генераторів тієї ж потужності - в 1,5-2 рази легше і менше. Він легко переноситься вручну і може поміститися в багажник легкового авто.

Економічність.

Виробник домігся високої ефективності згоряння палива: витрата бензину в даній моделі - всього 2,3 літрів за годину при середньому навантаженні. Економити паливо дозволяє і спеціальний економ-режим (електронне регулювання обертів двигуна при низькому навантаженні).
Апарат автоматично підлаштовується під необхідний рівень навантаження і виробляє кількість енергії, необхідну саме зараз для підключеної техніки.

Ефективність.

Інверторний блок забезпечує найвищу якість струму і абсолютну стабільність напруги. Максимальна потужність інверторного генератора Genergy Creta ATS становить 7,5 кВт.
При побутовому використанні дана модель може живити будь-яке домашнє або похідне обладнання, від холодильника або телевізора до котла опалення з електронним управлінням.

Всепогодність.

Генератор однаково ефективний при низьких і високих температурах при будь-якому рівні вологості. Оскільки корпус має високий ступінь ізоляції, генератор може працювати на відкритих просторах без навісу.

Надійність.

Всі деталі генератора Genergy Creta ATS оригінальні, зібрані на заводі Genergy з дотриманням високих стандартів якості виробника. Якість збірки і відповідність міжнародним стандартам підтверджено сертифікатом якості.

Безпека.

Ударостійкий пластиковий корпус надійно ізолює всі робочі вузли, які проводять струм, ви повністю захищені від удару струмом при зіткненні з його поверхнями. Електронна система повністю керує всіма робочими процесами і здатна миттєво відреагувати на перевантаження апарату або його перегрів. Кожен вихід струму захищений індивідуальними запобіжниками.
Якість та оригінальність генератора гарантовані: їх підтверджує технічний паспорт апарату і офіційна гарантія від виробника.

Вам потрібен генератор, але ви поки не впевнені у виборі моделі?

Зателефонуйте - і ми допоможемо вам підібрати модель, яка оптимально підійде під ваші потреби!

Тип палива бензин
Варіант виконання Без кожуха
Максимальна потужність (кВт) 7,5
Номінальна потужність (кВт) 7,2
Тип альтернатора Синхронний
Кількість фаз Однофазний
Напруга 230 В
Частота 50 Гц
АВР (автоматичне введення резерву) Так
Система охолодження Повітряна
Лічильник мотогодин Так
Тип запуску Ручний/Електростарт/Автоматика
Об'єм паливного бака (л) 25
Витрата палива (л/год) 2,3
Час безперервної роботи (година) 10,8 л/год
Тип двигуна 4-х тактний OHV
Двигун Genergy SGB460PRO EURO V
Об'єм масляного картера, (л) 1,1
Рівень шуму, дБА 97
Наявність АКБ Так
Ступінь захисту IP44
Вихід 12 В Так
Висота, мм 566
Глибина, мм 634
Ширина, мм 545
Країна-виробник Іспанія
Вага (кг) 70
Гарантія, міс 12
Написати свій відгук
Генератор інверторний бензиновий Genergy Creta ATS

Генератор інверторний бензиновий Genergy Creta ATS

7,2/7,5 кВт, 230 В, Витрата: 2,3 л/год, Бак: 25 л, Бензин, Ручний/Електро/Автоматичний старт, Інверторний тип, Гарантія: 12 міс., Іспанія

Написати свій відгук
Зателефонуйте нам і отримаєте БЕЗКОШТОВНУ консультацію: Потрібна консультація і допомога експерта? (044) 357-41-10, (067) 463-85-86, (050) 404-58-49, (093) 170-17-06
Генератор інверторний бензиновий Genergy Creta ATS Хочете? 65 490 грн Доставка по всій Україні. Монтаж і обслуговування.

Товари зі схожими параметрами:

інші товари цієї ж категорії:

Інші товари того ж виробника: