Генератор бензиновий інверторний Weekender D2500i

101339-7

Новий товар


22 475 грн В наявності

З цим товаром ви можете ознайомитися в нашому магазині-шоурумі
за адресою: м Київ, вул. Миколи Трублаїні, 2.

Доставка*
  • Самовивіз
  • Доставка кур'єром за 5 годин
  • Експрес доставка по Україні
Гарантія
  • 100% гарантія від прізводітелей
  • Безпечна покупка 14 днів повернення або обмін
  • Сервісний центр від магазину
Оплата
  • Безготівковий розрахунок
  • Готівковий розрахунок
Далі
Генератор...
Генератор бензиновый инверторный Weekender D3500i 22 354 грн
Попередній
Генератор...
Генератор бензиновый инверторный Briggs & Stratton P2000 24 290 грн

Генератор  Weekender D2500i

Компактна інвенторная мініелектростанція Weekender D2500i - портативний прилад з мікропроцесором, що виробляє електрику максимально високої якості без перепадів. Працює від 4-тактового бензинового двигуна. номінальна потужність - 2 кВт.

Призначений для побутового застосування як автономне джерело енергії в похідних умовах або резервний генератор при короткочасних неполадках в основній електромережі. Незамінний для любителів походів, риболовлі та полювання. Стане в нагоді він і на дачі або в звичайній квартирі при тимчасовому відключенні електрики.

Здатний працювати до 6,5 годин без перерви.

Weekender D2500i оснащений синхронним альтернатором.

Стабільно працює в холоді і на спеці, може бути використаний для електроживлення і підзарядки високочутливої техніки, наприклад, ноутбука або смартфона, без використання стабілізатора, чутливої автоматики що часто застосовується на котлах.

Weekender D2500i виготовлений на спеціалізованому заводі в США. До всієї виробленої заводом техніки застосовуються міжнародні стандарти якості та безпеки, тому при покупці цього генератора ви можете бути впевнені, що він зійшов з сучасної високоточної виробничої лінії і пройшов тестування якості та ефективності згідно всіх міжнародних сертифікатів.


Генератор відрізняють компактні розміри 440х295х525 і мала вага.

Особливості моделі

Картинки по запросу Genpower 186 FAG двигатель

Двигун

Модель укомплектована оригінальним двотактним чотиритактним мотором від Weekender з повітряним охолодженням потужністю в 2,5 кВт і частотою обертання 3000 оборотів в хвилину.

Мотор працює на звичайному бензині і запускається вручну.

Інноваційна камера згоряння дозволяє використовувати паливо максимально ефективно, тому витрата палива значно нижче, ніж у звичайних бензинових аналогів: всього 0,7 літрів на годину роботи.

Деталі двигуна виконані з якісних твердих сплавів, що гарантує надійність і довговічність роботи апарату.

Шумоізоляція корпус

Weekender D2500i укладений в суцільний пластиковий ударостійкий корпус з вбудованою ручкою для зручності перенесення. Корпус надійно захищає генератор від перепадів температури і вологості, так що апарат працює без збоїв і в суху спеку (+40), і в скрипучий мороз (до - 30), і при осінній мряці.

Низький рівень шуму. Конструкція суцільного корпусу значно знижує шум від роботи - компактний генератор Weekender D2500i практично безшумний (до 62 дб при повному навантаженні), що особливо важливо при роботі поруч з житловими приміщеннями.

Інверторний блок

Наявність інверторної плати з використанням випрямляча, перетворювача і цифрового мікропроцесора забезпечує якісне згладжування коливань і стабілізацію електричного струму. За рахунок цього вихідна напруга стабільна протягом усього часу роботи, виключені перепади і випадкові відключення. Підключення чутливі прилади в цілковитій безпеці, а освітлення з живленням від такого генератора світить рівно, без мерехтінь.

Переваги генератора

Інверторний генератор Weekender D2500i відноситься до нового покоління джерел живлення: він економніший, легший, надійніший і "розумніший" більшості своїх аналогів.

Портативність. Генератор значно компактніше звичайних бензинових генераторів тієї ж потужності - в 1,5-2 рази легше і менше. Він легко переноситься вручну і може поміститися в рюкзаку, вміщається в багажник легкового авто.

Економичність. Виробник домігся високої ефективності згоряння палива: витрата бензину в даній моделі - всього 0,7 літрів на годину. Економити паливо дозволяє і спеціальний економ-режим (електронне регулювання обертів двигуна при низькому навантаженні).

Апарат автоматично підлаштовується під необхідний рівень навантаження і виробляє кількість енергії, необхідне саме зараз для підключеної техніки. Так двигун може безперервно працювати без дозаправки до 6,5 годин.

Ефективність. Інверторний блок забезпечує найвищу якість струму і абсолютну стабільність напруги. Максимальна потужність інверторного генератора Weekender D2500i становить 2,5 кВт.

При побутовому використанні дана модель може живити будь-яке домашнє або похідне обладнання, від холодильника або телевізора до котла опалення з електричним керуванням.

При промисловому використанні дана модель може живити будь необхідне обладнання, включаючи зварювальні агрегати.

Всепогодність. Генератор однаково ефективний при низьких і високих температурах (від -30 до +40) при будь-якому рівні вологості. Оскільки корпус має високий ступінь ізоляції, генератор може працювати на відкритих просторах без навісу.

Надійність. Всі деталі генератора D2500i оригінальні, зібрані на заводі Weekender з дотриманням високих стандартів якості виробника. Якість збірки і відповідність міжнародним стандартам підтверджено сертифікатом якості.

Безпечність. Ударостійкий пластиковий корпус надійно ізолює всі робочі вузли, які проводять струм, ви повністю захищені від удару струмом при зіткненні з його поверхнями. Електронна система повністю керує всіма робочими процесами і здатна миттєво відреагувати на перевантаження апарату або його перегрів. Кожен вихід струму захищений індивідуальними запобіжниками.

Якість та оригінальність генератора гарантовані: їх підтверджує технічний паспорт апарату і офіційна гарантія від виробника.

Ви хочете придбати генератор, але не впевнені у виборі моделі?

Зателефонуйте нам! Ми підберемо модель міні-електростанції конкретно під ваші завдання!

Тип палива бензин
Варіант виконання У кожусі
Максимальна потужність (кВт) 2,5
Номінальна потужність (кВт) 2
Тип альтернатора Синхронний
Кількість фаз Однофазний
Напруга 220 В
Частота 50 Гц
АВР (автоматичне введення резерву) Ні
Система охолодження Повітряна
Лічильник мотогодин Так
Тип запуску Ручний старт
Об'єм паливного бака (л) 5,5
Витрата палива (л/год) 0,7
Час безперервної роботи (година) 1,2
Тип двигуна 4-х тактний OHV
Частота обертання (об/хв) 3000
Об'єм масляного картера, (л) 0,75
Рівень шуму, дБА 62
Наявність АКБ Ні
AVR (автоматичний регулятор напруги) Так
Ступінь захисту IP54
Вихід 12 В Так
Висота, мм 440
Глибина, мм 295
Ширина, мм 525
Країна-виробник США
Вага (кг) 28
Гарантія, міс 24
Написати свій відгук
Генератор бензиновий інверторний Weekender D2500i

Генератор бензиновий інверторний Weekender D2500i

2 / 2,5 кВт, 220 В, Витрата: 0,7 л / ч, Бак: 4,6 л, Бензин, Ручний старт, Інверторний тип, Гарантія: 24 міс., США

Написати свій відгук
Зателефонуйте нам і отримаєте БЕЗКОШТОВНУ консультацію: Потрібна консультація і допомога експерта? (044) 357-41-10, (067) 463-85-86, (050) 404-58-49, (093) 170-17-06
Генератор бензиновий інверторний Weekender D2500i Хочете? 22 475 грн Доставка по всій Україні. Монтаж і обслуговування.

Товари зі схожими параметрами:

інші товари цієї ж категорії:

Інші товари того ж виробника: