Фільтр

Знижки

Ціна

255 грн - 269010 грн

Догляд за територією

на сторінку
Показані 1 - 18 із 679 пунктів
Показані 1 - 18 із 679 пунктів
Догляд за територією

Садові пилососи та повітродувки, компактні тримери, обприскувачі та багато інших приладів чудово спрощують життя людей, які займаються обслуговуванням прибудинкової території та саду. В арсеналі користувача, який займається садівництвом або просто хоче зберегти територію чистою та доглянутою, обов'язково мають бути такі пристрої.

Снігоприбиральники

Снігоприбиральна машина – агрегат гусеничного або колісного типу для збирання снігу на ділянках, прибудинкових територіях або для розчищення пішохідних зон у громадських місцях. Конструкція снігоприбирача досить проста: бензиновий двигун або електромотор, які передають обертання шнеку, розташованому в ковші. Шнек подрібнює сніг, що потрапляє в нього, і переміщає його в спеціальний патрубок, через який снігова каша відкидається в бік. Менш потужні моделі не мають патрубка, сніг відходить уперед або убік з-під верхньої лопаті ковша на невелику відстань.

За типом пересування снігоприбиральники бувають самохідні та несамохідні.

Самохідні моделі мають привід на колеса, тому не вимагають великих зусиль з боку людини, достатньо просто спрямовувати машину в потрібну сторону. Вони більш продуктивні на відміну від несамохідних і призначені для прибирання на великих територіях.

Несамохідні пересуваються лише за рахунок сили людини, яка штовхає агрегат уперед. Сніг виштовхується лише за рахунок сили обертання шнека, тому дальність відкидання невелика. Такий варіант не підходить для прибирання твердого наста снігу, що злежався, так як гумовий шнек не пристосований до таких навантажень.

За типом двигуна розрізняють бензинові, електричні та акумуляторні снігоприбиральні машини.

Дровоколи

Дровокол – пристрій призначений для заготівлі дров. Цю техніку ще називають колунами та дровокольними верстатами. Різниця між цими поняттями полягає в тому, що колун використовується лише для розпилювання полін, а дровокольний верстат крім розколу деревини виконує ще й торцювання. Роботу дровокол здійснює набагато швидше та ефективніше, а також безпечніше, ніж звичайна сокира. За кілька годин можна заготовити дрова на весь тиждень для опалення котеджу або дачі. Професійні моделі використовуються на промислових підприємствах та деревообробних заводах.

За типом двигуна дровоколи бувають:

• електричні;

• бензинові;

• дизельні.


За принципом роботи:

• гвинтові, конусні;

• гідравлічні;

• рейкові;

механічні.

За способом закладки дровоколи поділяються на:

Горизонтальні. Завантаження колод виконується у спеціальний жолоб а деревина розпилюється горизонтально. Це найпопулярніший вид дровоколів.

Вертикальні. Поліно розміщується вертикально, потім ніж рухається зверху донизу та розпилює дерево. Найчастіше застосовуються у промислових цілях.

Змішані. Дані моделі поєднують горизонтальний та вертикальний тип закладки дерева. Вони розраховані на великий потік дерева, тому використовуються на деревообробних підприємствах.

Кущорізи

Кущоріз - це механізований пристрій, що дозволяє доглядати за фруктовими садами, знищувати дику чагарникову поросль, формувати живоплоти, підстригати присадибний газон.

Кущоріз вважається незамінним інструментом для сучасної дачі та городу. Завдяки цьому пристрою вдається підтримувати правильну форму для більшості дерев та плодово-ягідних чагарників. Більшість видів оснащені спеціальними змінними насадками. Це дозволяє використовувати цей інструмент для стрижки газону та високих насаджень.

За типом живлення кущорізи поділяються на:

електричні. Моделі з електродвигунами легші та компактніші, не вимагають додаткового обслуговування, достатньо натиснути на кнопку та можна працювати. Головним недоліком таких інструментів є необхідність підключення приладу через подовжувач, що суттєво впливає на радіус дії. Найбільш надійними вважаються моделі з безщітковим електродвигуном, у конструкції якого відсутні ковзні контакти.

акумуляторні. Різновид електричного кущорізу працюючий від акумуляторної батареї. Акумуляторний кущоріз забезпечує повну свободу переміщення. Зручний при роботі далеко від джерела електрики, проте має невисоку потужність, тому ріже тільки тонкі гілки.

бензинові. Є найпродуктивнішими приладами, яким під силу будь-яка загущена лісопосадка. Працюють на двигуні внутрішнього згоряння. Більшість моделей оснащуються 2-тактними двигунами, але іноді можна зустріти і 4-тактний кущоріз. 2-тактні моделі компактніші і краще підходять для інструменту, яким необхідно працювати в різних площинах і під різними кутами.

Кущорізи можуть відрізнятися залежно від функціональних можливостей. Їх можна розділити на три групи: кущоріз, ножиці для трави та висоторіз.

Подрібнювачі гілок та трави.

Подрібнювач гілок і трави - це пристрій, який за лічені хвилини переробляє сухе листя, траву та гілки в стружку, що може бути якісною мульчею, основою для вироблення перегною.

Садовий подрібнювач або шредер нагадує за своєю внутрішньою конструкцією м'ясорубку. Різне сміття, з яким стикаються садівники на дачній ділянці, потрапляє в систему подрібнення, де перемелюється до стану тріски.

Стандартний садовий подрібнювач для гілок, листя та трави складається з трьох основних елементів: бункера, подрібнювального механізму та двигуна.

За системою подрібнення розрізняють фрезерні та ножові подрібнювачі. Ножовий подрібнювач переробляє садове сміття до 3 см. Фрезерні пристрої справляються з більшим за розміром сміттям.

За типом двигуна подрібнювачі можуть бути електричними та бензиновими. Професійні шредери високої потужності, як правило, обладнані бензиновими двигунами. Вони мобільні та мають високу продуктивність. Бюджетні моделі працюють від електрики. Їх рідко використовують для роботи на великих ділянках, оскільки радіус їхнього руху обмежений довжиною шнура. Також бувають подрібнювачі, які працюють від карданного валу трактора.

Катки

Садовий каток являє собою циліндричну ємність (як правило, з металу), шириною близько метра, одягнену на вісь і закріплену на довгій ручці. Місткість для надання ваги зсередини заповнюється водою або піском.

Катком виконують такі роботи:

• усувають нерівності на поверхні газону;

• притискають до землі рулонний газон, тоді він краще приживається;

• роблять укатку газону після стрижки та мульчування. Ідеально рівний, пухнастий газон стане вишуканим;

• руйнують тонкий шар льоду, що утворився навесні на газоні;

• усувають нерівності на відремонтованих ділянках газону;

• застосовують для ущільнення садових доріжок із гравію чи іншого матеріалу.

Катки діляться на:

механічні. Застосовуються коли ділянка відведена під газон має велику площу;

ручні. Ці катки найпопулярніші. Використовуються на порівняно невеликих площах.

Садові пилососи та повітродувки

Садові пилососи та повітродувки - це найбільш популярні пристрої для прибирання територій від опалого листя і різного дрібного сміття.

Стандартна повітродувка здуває дрібне сміття, листя, підходить для очищення дворів, тротуарів, під'їзних шляхів.

Повітродувка-пилосос - здатна вирішити ті ж завдання з очищення прилеглої території, але оснащена функцією всмоктування та комплектом для збору сміття: мішком та насадками.

Ранцеві повітродувки - професійні інструменти для прибирання садово-паркових територій, для комунальних служб та дорожньо-ремонтних організацій. Ці повітродувки з великою потужністю та забезпечені ранцевими ременями для тривалої комфортної роботи.

Повітродуви діляться за типом двигуна:

Бензинові повітродувки – це потужна продуктивна техніка, яка може використовуватися не тільки для прибирання в саду, але й у парках та на прибудинкових територіях. Більшість моделей розраховані на тривалі щоденні навантаження. Оснащені бензиновими двигунами повітродувки принципово відрізняються від електричних. У їх конструкції є паливний бак, система запуску з ручним або електростартером, крім того, вони мають набагато більшу потужність і здатні справлятися з великим обсягом робіт. Є бензинові садові пилососи, які потрібно тримати в руках, а є моделі ранцевого типу.

Електричні — наймасовіші ручні повітродуви, що мають низку переваг перед бензиновими аналогами. Вони виробляють менше шуму та виробляють незначний рівень вібрації. Крім того, електричний двигун відноситься до екологічно безпечних. Єдиний недолік апарату – наявність мережного кабелю, довжина якого може виявитися недостатньою для виконання поставленого завдання.

У свою чергу, електричні повітродуви поділяються на такі підвиди:

• Акумуляторні — із вбудованим, а частіше змінним акумулятором.

• живленням від мережі 220 В.

За типом двигуна можна виділити:

• Повітродувки з безщітковими двигунами.

• Повітродувки із щітковими двигунами.

Обприскувачі

Обприскувач - це пристрій, який використовується для розпилення рідких або порошкоподібних речовин з метою поливу, підживлення, лікування культурних рослин. З їх допомогою ці процедури проводяться швидко і без особливих фізичних навантажень для садівника. Вони знадобляться для обробки дерев, виноградників, живоплотів, городніх насаджень, клумб, кімнатних квітів, а також рослин у теплицях, оранжереях. Популярні серед садівників, дачників, квітникарів, фермерів, міських служб озеленення.

Пульверизатор. Об'єм ручних обприскувачів зазвичай невеликий від 300 мл до 1,5 л. У більшості ручних моделей рідина викидається назовні внаслідок натискання ручки. Щоб домогтися викиду розчину з ємності, садівнику необхідно зробити рух пальцями, подібний до натискання на курок. Такі моделі ідеальні для обробки розсади, кімнатних квітів, культур, що вирощуються в парниках.

Помповий обприскувач. Таким пристроєм зручно обприскувати дерева, грядки та обробляти прикореневу зону рослин. Подача рідини провадиться вручну. У кришці бака встановлений пневмонасос. Прокачуючи помпу, ви створюєте тиск у резервуарі з розчином, необхідний для розбризкування рідини. У комплектації йде штанга завдовжки до 3 метрів. Мобільні моделі вішають на плече або носять на ремені як ранець.

Важільний обприскувач. Аналогічна конструкція, але із насосом знизу. З лівого боку знаходиться рукоятка для підкачування рідини. Такий обприскувач на відміну від помпового не знімають із плечей щоб підкачати рідину.

Акумуляторний обприскувач. Дані обприскувачі добре зарекомендували себе для обробки великих площ. Працюють до 6 годин поспіль без ручного підкачування. Баки для рідини бувають різними за обсягом, а акумулятори за потужністю. В комплект входить шланг та розпилювальні трубки. Щоб звільнити руки, обприскувач вішають на плече чи одягають як ранець. Акумулятор заряджається від електромережі. Таким обладнанням зручно обробляти великі за площею дачні ділянки. Радіус розпилення 8-12 м.

Бензиновий обприскувач. Має повністю автоматизований процес обприскування. Ідеально підходить для обробки великих площ. Обладнання працює за рахунок потужного двотактного двигуна на суміші бензину та масла. Управління розташоване на ручці. Обприскувач переноситься як ранець за спиною або перевозиться на коліщатках.

Пам'ятайте, що функціонал, характеристики та особливості конкретного пристрою догляду за територією можуть відрізнятися від ваших потреб. Тому перед покупкою рекомендуємо отримати консультацію спеціаліста.

Придбати пристрої для догляду за територією можна у нашому інтернет-магазині VITALTECHNO. Поторкати, порівняти, включити та побачити якісні агрегати, установки, техніку та обладнання ви можете у новому магазині-шоурумі VITALTECHNO! Магазин відкрився в режимі шоурум та пункт видачі товарів. Все представлене обладнання в магазині сертифіковано та має заводську гарантію від 1 до 5 років. Купуючи обладнання в нашому магазині, ви можете бути спокійними: наші фахівці завжди проконсультують вас та допоможуть вирішити питання будь-якої складності.


Телефони: +38 (044) 227-41-10;

+38 (067) 463-85-86;

+38 (050) 404-58-49;

+38 (093) 170-17-06;

E-mail: [email protected]

Skype: VITALTECHNO UA

Садові пилососи та повітродувки, компактні тримери, обприскувачі та багато інших приладів чудово спрощують життя людей, які займаються обслуговуванням прибудинкової території та саду. В арсеналі користувача, який займається садівництвом або просто хоче зберегти територію чистою та доглянутою, обов'язково мають бути такі пристрої.

Снігоприбиральники

Снігоприбиральна машина – агрегат гусеничного або колісного типу для збирання снігу на ділянках, прибудинкових територіях або для розчищення пішохідних зон у громадських місцях. Конструкція снігоприбирача досить проста: бензиновий двигун або електромотор, які передають обертання шнеку, розташованому в ковші. Шнек подрібнює сніг, що потрапляє в нього, і переміщає його в спеціальний патрубок, через який снігова каша відкидається в бік. Менш потужні моделі не мають патрубка, сніг відходить уперед або убік з-під верхньої лопаті ковша на невелику відстань.

За типом пересування снігоприбиральники бувають самохідні та несамохідні.

Самохідні моделі мають привід на колеса, тому не вимагають великих зусиль з боку людини, достатньо просто спрямовувати машину в потрібну сторону. Вони більш продуктивні на відміну від несамохідних і призначені для прибирання на великих територіях.

Несамохідні пересуваються лише за рахунок сили людини, яка штовхає агрегат уперед. Сніг виштовхується лише за рахунок сили обертання шнека, тому дальність відкидання невелика. Такий варіант не підходить для прибирання твердого наста снігу, що злежався, так як гумовий шнек не пристосований до таких навантажень.

За типом двигуна розрізняють бензинові, електричні та акумуляторні снігоприбиральні машини.

Дровоколи

Дровокол – пристрій призначений для заготівлі дров. Цю техніку ще називають колунами та дровокольними верстатами. Різниця між цими поняттями полягає в тому, що колун використовується лише для розпилювання полін, а дровокольний верстат крім розколу деревини виконує ще й торцювання. Роботу дровокол здійснює набагато швидше та ефективніше, а також безпечніше, ніж звичайна сокира. За кілька годин можна заготовити дрова на весь тиждень для опалення котеджу або дачі. Професійні моделі використовуються на промислових підприємствах та деревообробних заводах.

За типом двигуна дровоколи бувають:

• електричні;

• бензинові;

• дизельні.


За принципом роботи:

• гвинтові, конусні;

• гідравлічні;

• рейкові;

механічні.

За способом закладки дровоколи поділяються на:

Горизонтальні. Завантаження колод виконується у спеціальний жолоб а деревина розпилюється горизонтально. Це найпопулярніший вид дровоколів.

Вертикальні. Поліно розміщується вертикально, потім ніж рухається зверху донизу та розпилює дерево. Найчастіше застосовуються у промислових цілях.

Змішані. Дані моделі поєднують горизонтальний та вертикальний тип закладки дерева. Вони розраховані на великий потік дерева, тому використовуються на деревообробних підприємствах.

Кущорізи

Кущоріз - це механізований пристрій, що дозволяє доглядати за фруктовими садами, знищувати дику чагарникову поросль, формувати живоплоти, підстригати присадибний газон.

Кущоріз вважається незамінним інструментом для сучасної дачі та городу. Завдяки цьому пристрою вдається підтримувати правильну форму для більшості дерев та плодово-ягідних чагарників. Більшість видів оснащені спеціальними змінними насадками. Це дозволяє використовувати цей інструмент для стрижки газону та високих насаджень.

За типом живлення кущорізи поділяються на:

електричні. Моделі з електродвигунами легші та компактніші, не вимагають додаткового обслуговування, достатньо натиснути на кнопку та можна працювати. Головним недоліком таких інструментів є необхідність підключення приладу через подовжувач, що суттєво впливає на радіус дії. Найбільш надійними вважаються моделі з безщітковим електродвигуном, у конструкції якого відсутні ковзні контакти.

акумуляторні. Різновид електричного кущорізу працюючий від акумуляторної батареї. Акумуляторний кущоріз забезпечує повну свободу переміщення. Зручний при роботі далеко від джерела електрики, проте має невисоку потужність, тому ріже тільки тонкі гілки.

бензинові. Є найпродуктивнішими приладами, яким під силу будь-яка загущена лісопосадка. Працюють на двигуні внутрішнього згоряння. Більшість моделей оснащуються 2-тактними двигунами, але іноді можна зустріти і 4-тактний кущоріз. 2-тактні моделі компактніші і краще підходять для інструменту, яким необхідно працювати в різних площинах і під різними кутами.

Кущорізи можуть відрізнятися залежно від функціональних можливостей. Їх можна розділити на три групи: кущоріз, ножиці для трави та висоторіз.

Подрібнювачі гілок та трави.

Подрібнювач гілок і трави - це пристрій, який за лічені хвилини переробляє сухе листя, траву та гілки в стружку, що може бути якісною мульчею, основою для вироблення перегною.

Садовий подрібнювач або шредер нагадує за своєю внутрішньою конструкцією м'ясорубку. Різне сміття, з яким стикаються садівники на дачній ділянці, потрапляє в систему подрібнення, де перемелюється до стану тріски.

Стандартний садовий подрібнювач для гілок, листя та трави складається з трьох основних елементів: бункера, подрібнювального механізму та двигуна.

За системою подрібнення розрізняють фрезерні та ножові подрібнювачі. Ножовий подрібнювач переробляє садове сміття до 3 см. Фрезерні пристрої справляються з більшим за розміром сміттям.

За типом двигуна подрібнювачі можуть бути електричними та бензиновими. Професійні шредери високої потужності, як правило, обладнані бензиновими двигунами. Вони мобільні та мають високу продуктивність. Бюджетні моделі працюють від електрики. Їх рідко використовують для роботи на великих ділянках, оскільки радіус їхнього руху обмежений довжиною шнура. Також бувають подрібнювачі, які працюють від карданного валу трактора.

Катки

Садовий каток являє собою циліндричну ємність (як правило, з металу), шириною близько метра, одягнену на вісь і закріплену на довгій ручці. Місткість для надання ваги зсередини заповнюється водою або піском.

Катком виконують такі роботи:

• усувають нерівності на поверхні газону;

• притискають до землі рулонний газон, тоді він краще приживається;

• роблять укатку газону після стрижки та мульчування. Ідеально рівний, пухнастий газон стане вишуканим;

• руйнують тонкий шар льоду, що утворився навесні на газоні;

• усувають нерівності на відремонтованих ділянках газону;

• застосовують для ущільнення садових доріжок із гравію чи іншого матеріалу.

Катки діляться на:

механічні. Застосовуються коли ділянка відведена під газон має велику площу;

ручні. Ці катки найпопулярніші. Використовуються на порівняно невеликих площах.

Садові пилососи та повітродувки

Садові пилососи та повітродувки - це найбільш популярні пристрої для прибирання територій від опалого листя і різного дрібного сміття.

Стандартна повітродувка здуває дрібне сміття, листя, підходить для очищення дворів, тротуарів, під'їзних шляхів.

Повітродувка-пилосос - здатна вирішити ті ж завдання з очищення прилеглої території, але оснащена функцією всмоктування та комплектом для збору сміття: мішком та насадками.

Ранцеві повітродувки - професійні інструменти для прибирання садово-паркових територій, для комунальних служб та дорожньо-ремонтних організацій. Ці повітродувки з великою потужністю та забезпечені ранцевими ременями для тривалої комфортної роботи.

Повітродуви діляться за типом двигуна:

Бензинові повітродувки – це потужна продуктивна техніка, яка може використовуватися не тільки для прибирання в саду, але й у парках та на прибудинкових територіях. Більшість моделей розраховані на тривалі щоденні навантаження. Оснащені бензиновими двигунами повітродувки принципово відрізняються від електричних. У їх конструкції є паливний бак, система запуску з ручним або електростартером, крім того, вони мають набагато більшу потужність і здатні справлятися з великим обсягом робіт. Є бензинові садові пилососи, які потрібно тримати в руках, а є моделі ранцевого типу.

Електричні — наймасовіші ручні повітродуви, що мають низку переваг перед бензиновими аналогами. Вони виробляють менше шуму та виробляють незначний рівень вібрації. Крім того, електричний двигун відноситься до екологічно безпечних. Єдиний недолік апарату – наявність мережного кабелю, довжина якого може виявитися недостатньою для виконання поставленого завдання.

У свою чергу, електричні повітродуви поділяються на такі підвиди:

• Акумуляторні — із вбудованим, а частіше змінним акумулятором.

• живленням від мережі 220 В.

За типом двигуна можна виділити:

• Повітродувки з безщітковими двигунами.

• Повітродувки із щітковими двигунами.

Обприскувачі

Обприскувач - це пристрій, який використовується для розпилення рідких або порошкоподібних речовин з метою поливу, підживлення, лікування культурних рослин. З їх допомогою ці процедури проводяться швидко і без особливих фізичних навантажень для садівника. Вони знадобляться для обробки дерев, виноградників, живоплотів, городніх насаджень, клумб, кімнатних квітів, а також рослин у теплицях, оранжереях. Популярні серед садівників, дачників, квітникарів, фермерів, міських служб озеленення.

Пульверизатор. Об'єм ручних обприскувачів зазвичай невеликий від 300 мл до 1,5 л. У більшості ручних моделей рідина викидається назовні внаслідок натискання ручки. Щоб домогтися викиду розчину з ємності, садівнику необхідно зробити рух пальцями, подібний до натискання на курок. Такі моделі ідеальні для обробки розсади, кімнатних квітів, культур, що вирощуються в парниках.

Помповий обприскувач. Таким пристроєм зручно обприскувати дерева, грядки та обробляти прикореневу зону рослин. Подача рідини провадиться вручну. У кришці бака встановлений пневмонасос. Прокачуючи помпу, ви створюєте тиск у резервуарі з розчином, необхідний для розбризкування рідини. У комплектації йде штанга завдовжки до 3 метрів. Мобільні моделі вішають на плече або носять на ремені як ранець.

Важільний обприскувач. Аналогічна конструкція, але із насосом знизу. З лівого боку знаходиться рукоятка для підкачування рідини. Такий обприскувач на відміну від помпового не знімають із плечей щоб підкачати рідину.

Акумуляторний обприскувач. Дані обприскувачі добре зарекомендували себе для обробки великих площ. Працюють до 6 годин поспіль без ручного підкачування. Баки для рідини бувають різними за обсягом, а акумулятори за потужністю. В комплект входить шланг та розпилювальні трубки. Щоб звільнити руки, обприскувач вішають на плече чи одягають як ранець. Акумулятор заряджається від електромережі. Таким обладнанням зручно обробляти великі за площею дачні ділянки. Радіус розпилення 8-12 м.

Бензиновий обприскувач. Має повністю автоматизований процес обприскування. Ідеально підходить для обробки великих площ. Обладнання працює за рахунок потужного двотактного двигуна на суміші бензину та масла. Управління розташоване на ручці. Обприскувач переноситься як ранець за спиною або перевозиться на коліщатках.

Пам'ятайте, що функціонал, характеристики та особливості конкретного пристрою догляду за територією можуть відрізнятися від ваших потреб. Тому перед покупкою рекомендуємо отримати консультацію спеціаліста.

Придбати пристрої для догляду за територією можна у нашому інтернет-магазині VITALTECHNO. Поторкати, порівняти, включити та побачити якісні агрегати, установки, техніку та обладнання ви можете у новому магазині-шоурумі VITALTECHNO! Магазин відкрився в режимі шоурум та пункт видачі товарів. Все представлене обладнання в магазині сертифіковано та має заводську гарантію від 1 до 5 років. Купуючи обладнання в нашому магазині, ви можете бути спокійними: наші фахівці завжди проконсультують вас та допоможуть вирішити питання будь-якої складності.


Телефони: +38 (044) 227-41-10;

+38 (067) 463-85-86;

+38 (050) 404-58-49;

+38 (093) 170-17-06;

E-mail: [email protected]

Skype: VITALTECHNO UA

Докладніше